Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Avondje uit: The Very Best of Elvis

Afbeelding van Avondje uit: The Very Best of Elvis
  • Geheel verzorgde dagtochten
  • Gezellig en persoonlijk
  • Exclusief voor leden
Op maandag 8 januari gaan we eropuit naar het Circustheater in Scheveningen voor een bijzonder concert van The Very Best of Elvis mét voorafgaand een heerlijk diner. Voor één dag wordt op deze geboortedag van Elvis Presley het AFAS Circustheater omgetoverd tot Elvis-theater! Gaat u met ons mee een avondje uit?

Voor dit heel speciale Sterren aan Zee-concert, kruipt de alom bekende Kees Versluys in de huid van Elvis Presley. Met zijn unieke stemgeluid laat hij ‘The King of Rock and Roll’ voor één avond herleven, als hij samen met het Elvis in Memory Orchestra alle klassiekers van de wereldberoemde The Aloha from Hawaii show uit 1973 ten gehore brengt.

Ultieme Elvis-belevenis

Voorafgaand aan het concert en tijdens de pauze is in het theater een exclusieve tentoonstelling van Elvis-aandenkens te zien. De particuliere collectie van verzamelaar Robin Klarenbeek bestaat o.a. uit unieke voorwerpen uit de studio en woning van Elvis, originele gouden en platina platen, brieven, gitaren, posters, foto's en kleding waaronder Elvis’ Gold Lame Suit.

Theaterconcert inclusief diner

Op maandag 8 januari 2024 rijden we vanuit Amstelveen met de touringcar om 15.30 uur naar het AFAS theater in Scheveningen. Daar genieten we voorafgaande aan de voorstelling van een heerlijk diner in restaurant Le Cirque. In het restaurant heeft u de keuze uit twee menu’s. Uw keuze geeft u op bij uw aanmelding:

1. Luxe Satéschotel in Amerikaanse stijl met gemarineerde kipsaté en huisgemaakte frieten, mayonaise en een winterse groente.

2. Vegetarische overheerlijke Moussaka van aubergine en courgette met nieuwe aardappel en kummel.

Nagerecht: Nieuwjaar-ijsdessert en koffie of thee met kleine verrassing. Inclusief: 1 drankje naar keuze tijdens het diner: fris, bier of wijn.

Prijs: € 75,- per persoon voor vervoer, diner en concert met zitplaats op de 1e rang. De voorstelling start om 20.00 uur. Exacte vertrektijd, verzamelplaats en eindtijd leest u in de uitnodiging. Dit avondje uit is exclusief voor leden!

Aanmelden voor The Very Best of Elvis

Wilt u mee? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. 

Datum:
maandag 8 januari 2024

Deze locatie is toegankelijk voor mensen met rollator. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden mogelijk tot en met 17 december 2023. Vol = vol!

Aanmelding betekent niet automatisch dat u mee kunt. De beschikbare plaatsen worden verloot. Als u bent ingeloot, ontvangt u ongeveer 2 weken voor het avondje uit een uitnodiging per post of e-mail. In deze brief staan ook de exacte tijden en de verzamelplaats vermeld. Als u geen uitnodiging ontvangt, dan zit het avondje uit helaas vol.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Bent u nog geen lid en wilt u graag mee? Word dan lid!