Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Avondje uit: Frans Bauer en Sieneke

Afbeelding van Avondje uit: Frans Bauer en Sieneke
  • Geheel verzorgde dagtochten
  • Gezellig en persoonlijk
  • Exclusief voor leden
Frans en Sieneke stralen in Scheveningen en zingen speciaal voor u de sterren van de hemel in hun show: ’n Kerstavond met jou. Frans Bauer en Sieneke ontvangen u op maandag 11 december voor een grandioos concert rond kerst in het AFAS Circustheater, een van de mooiste theaters van Nederland.

Sfeervol genieten

Het belooft een bijzondere avond in kerstsfeer te worden, waarop de beide toppers niet alleen nieuwe duetten ten gehore zullen brengen, maar ook solo van zich laten horen. Strijk neer in het warme rode pluche en geniet van de twee lievelingen van de Nederlandstalige muziek.

Theaterconcert inclusief diner

Op maandag 11 december 2023 rijden we vanuit Amstelveen met de touringcar om 15.30 uur naar het AFAS theater in Scheveningen. Daar genieten we voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk diner in restaurant Le Cirque. Zo is uw ‘kerstavondje uit’ helemaal compleet! In het restaurant heeft u de keuze uit drie menu’s. Uw keuze geeft u op bij uw aanmelding:

1. Verrukkelijke plakjes kerstrollade met cranberrysaus, Pommes Duchesse en boontjes omwikkeld met spek.

2. Luxe Satéschotel à la Frans Bauer met gemarineerde kipsaté en huisgemaakte frieten, mayonaise en een winterse groente.

3. Vegetarische overheerlijke Groenten Tarte Tatin met schuim van eekhoorntjesbrood.

Nagerecht: Kerst-ijsdessert en koffie of thee met kleine verrassing na. Inclusief: 1 drankje naar keuze tijdens het diner: fris, bier of wijn.

Prijs: € 85,- per persoon voor vervoer, diner en concert met zitplaats op de 1e rang. De voorstelling start om 20.00 uur. Exacte vertrektijd, verzamelplaats en eindtijd leest u in de uitnodiging. Dit avondje uit is exclusief voor leden!

Aanmelden Frans Bauer en Sieneke

Wilt u mee? Vul dan het formulier in. Per persoon die meegaat dient u een apart aanvraagformulier/machtiging in te vullen. 

Datum:
maandag 11 december 2023

Deze locatie is toegankelijk voor mensen met rollator. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden mogelijk tot en met 7 december 2023. Vol = vol!

Aanmelding betekent niet automatisch dat u mee kunt. De beschikbare plaatsen worden verloot. Als u bent ingeloot, ontvangt u ongeveer 2 weken voor het avondje uit een uitnodiging per post of e-mail. In deze brief staan ook de exacte tijden en de verzamelplaats vermeld. Als u geen uitnodiging ontvangt, dan zit het avondje uit helaas vol.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00

Bent u nog geen lid en wilt u graag mee? Word dan lid!