Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Amstelring Kerstconcert 2021

Afbeelding van Amstelring Kerstconcert 2021
  • Grootkoor Nederland
  • Gastoptreden van Henk Poort
  • Meekijken via de livestream
Traditiegetrouw organiseert Amstelring op donderdag 9 december 2021 het Kerstconcert. Hierbij kunnen de bewoners uit onze verpleeghuizen, onze leden en cliënten van Amstelring de kerstsfeer op een warme manier beleven. Deze keer in aangepaste vorm via de livestream!

Het Amstelring Kerstconcert is een jaarlijks terugkerend evenement waar we elke keer weer enorm naar uitkijken. Dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen en ook de koorleden van het Grootkoor vinden het geweldig om dit Kerstconcert voor u mogelijk te maken. 

Bovendien hebben we dit jaar een bijzondere gast: operazanger Henk Poort verzorgt dit jaar een gastoptreden!

'Het Kerstconcert is elke keer opnieuw een groot feest'

 

Aangepaste vorm in verband met corona

Dit jaar ziet het kerstconcert er anders uit dan andere jaren. In verband met de situatie rond corona zijn er dit jaar geen bezoekers aanwezig in de concertzaal, maar zenden we het kerstconcert uit via de livestream. Zo kunnen de bewoners uit onze verpleeghuizen, onze leden en cliënten van Amstelring genieten van dit bijzondere concert in hun eigen veilige omgeving.

Meekijken via de livestream?

Wilt u dit bijzondere Amstelring Kerstconcert op 9 december 2021 van 14.00 uur tot 15.30 uur bijwonen? Zodra de link voor de livestream bekend is, plaatsen wij deze hier op de pagina. Daarmee kunt u het concert bekijken op uw smartphone, tablet of computer.

Hou onze website in de gaten!