Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Voordelen lidmaatschap

De Krakeling

Kom gezellig met je kinderen of kleinkinderen naar het leukste kindertheater van Amsterdam. Samen met kinderen naar het theater gaan is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel goed voor je! Theater verrijkt je fantasie en vergroot je creativiteit en inlevingsvermogen. Bijna dagelijks zijn er voorstellingen te zien voor kinderen en jongeren van 2 t/m 17 jaar.

 

Creatieve activiteiten

Het aanbod is heel divers en loopt uiteen van: toneel, dans, mime, muziektheater, poppen- en beeldend theater. Rondom de voorstellingen zijn er regelmatig creatieve activiteiten voor kinderen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld workshops, een rondleiding, speurtocht, voorleessessie of een hoorspel.

Meer lezen over De Krakeling? Lees hier het artikel Uitdagend theater voor een jong publiek uit het ledenblad Amstelring Plus 1 - 2017.

Beleef samen een geweldige Krakelingdag!
Prijs:
Afhankelijk van de voorstelling:
- ca. € 13,- per kaartje voor kinderen t/m 17 jaar
- ca. € 15,- per kaartje voor begeleiding/volwassen

Ledenprijs:
- € 11,- per kaartje, voor kinderen/volwassenen
- Korting uitsluitend op vertoon van de ledenpas

Prijzen zijn inclusief drankje na de voorstelling.
Het kan in een enkel geval voorkomen dat voorstellingen goedkoper zijn dan € 11,-, waardoor het ledenvoordeel vervalt.

Bestellen:
- Telefonisch: bel naar de kassa van De Krakeling via: 020-624 5123. De kassa is geopend op donderdag en vrijdag van 12-17uur en twee uur voor aanvang van een voorstelling
- Online: ga naar www.krakeling.nl, kies een voorstelling naar keuze uit en vul bij het bestellen de actiecode: AMSTELRING in.
Let op: bij het gebruik van de actiecode AMSTELRING dient u bij aanvang van de voorstelling uw ledenpas van Amstelring te kunnen tonen. Als u deze niet kunt tonen, wordt het normale bedrag alsnog in rekening gebracht.
 
Concertgebouw

Concertgebouw

Concertgebouw

Met korting naar geselecteerde 
concerten.

Meervaart

Meervaart

Meervaart

Met korting naar theater de Meervaart in Amsterdam

Ondersteuning bij Mantelzorg

Ondersteuning bij Mantelzorg

Ondersteuning bij Mantelzorg

Hulp aan mantelzorgers in de zorg voor hun ouder(s).