De Bogt-Westerbeer bij chronisch ziek

Afbeelding van De Bogt-Westerbeer bij chronisch ziek
  • Levendige buurt
  • Betrokken zorgprofessionals
  • Naast het Westerpark
Veilig wonen bij ouderdom, een chronische ziekte of handicap. Zoekt u een Amsterdamse sfeer met veel aanspraak? Dan is woonzorgcentrum De Bogt-Westerbeer in de levendige Spaarndammerbuurt een prima keuze. U kunt hier helemaal uzelf zijn. Het dagelijks leven gaat z’n gangetje, maar dan met de beste hulp van aardige mensen.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Bij ouderdom en ziekte: wonen in De Bogt - Westerbeer

Is zelfstandig wonen niet meer goed mogelijk? Bijvoorbeeld na een beroerte, door reuma, artrose, COPD of andere chronische ziekte? Kom dan kijken in De Bogt-Westerbeer waar respect voor elkaar heel gewoon is. Het huis ligt in de gezellige Spaarndammerbuurt. 

Uw eigen plek waar u zich thuis kunt voelen

Richt uw eenpersoonskamer in met uw eigen spullen en meubels. Hopelijk voelt u zich dan snel thuis bij ons. Er is voor u een eigen badkamer en een klein balkon. Helemaal uw eigen plek waar u privacy en rust heeft en waar wij u komen helpen en verzorgen. Vlakbij vindt u twee gezamenlijke huiskamers. Wie dat wil kan er meedoen met activiteiten.

‘Het is rustig hier en je hebt goede hulp.’
Dhr. Tjon Sien Foek

Adres
Polanenstraat 6
1013 VW Amsterdam
(020) 756 18 00
Routebeschrijving

Zorg en begeleiding

Betrokken professionals met een luisterend oor zorgen voor u. Wij zijn de hele dag en nacht aanwezig. Een vast team, zodat u vertrouwde gezichten ziet. We stemmen af wat u zelf kunt doen en wat wij doen. Medische en paramedische zorg is ook binnen handbereik.

Lekker bezig zijn

Onze activiteiten zijn al net zo divers als onze bewoners. Knutselen, houtbewerken, handwerken, een themamiddag of zanggroep met pianobegeleiding. Wie van reuring houdt, is in verpleeghuis De Bogt-Westerbeer aan het goede adres. En zodra de zon schijnt genieten we in de binnentuin van het mooie weer. Ook aan de voorkant van het huis is het gezellig en maken mensen een praatje met elkaar.

Een gezellige buurt

De omgeving van De Bogt-Westerbeer is stads en levendig. Met de Spaarndammerstraat om de hoek zijn winkels, supermarkten en cafés goed bereikbaar. Ook het Westerpark is dichtbij.

 

Beschikbaarheid

Voor wonen in De Bogt - Westerbeer kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met wachttijden. Snel meer informatie? Bel een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

U kunt in De Bogt - Westerbeer komen wonen met een:

  • zorgprofiel 4 & 5, met en zonder BOPZ (bij dementie)
  • zorgprofiel 4 & 6 op somatische grondslag
  • zorgprofiel 7 bij PG Interventie
  • Beschermd wonen (GGZ zorg): indicatie Wmo

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: Zorgprofiel per locatie.

Voor wonen in een verpleeghuis berekent het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over Kosten Verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een rondleiding in De Bogt-Westerbeer? Of meer weten over de woonmogelijkheden? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!