Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Blijmakers gezocht!

Blijmakers gezocht!

Voor onze nieuwe locatie in hartje Amsterdam - de Nieuwe Sint Jacob - zoeken wij een team van Blijmakers. Met en zonder zorgdiploma. Die elke dag het verschil maken voor de bewoners. En met passie en durf liefdevolle aandacht geven.

Team Blijmakers

Voor de Nieuwe Sint Jacob zoeken wij een team van Blijmakers. Een nieuw team, dat de ruimte krijgt om buiten de gebaande paden te gaan. Met échte aanpakkers die van nature aanvoelen waar iemand behoefte aan heeft. En met passie en durf liefdevolle aandacht geven. Daarom zijn de competenties van onze Blijmakers het meest belangrijk: communicatieve vaardigheden, samenwerken, zelfreflectie, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen.

 

We zoeken gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden, maar ook zonder zorgdiploma kun je solliciteren. Wij geven je verschillende opleidingen en opleidingen.

Wie ben jij

Ons team van Blijmakers bestaat uit collega’s met een zorgachtergrond (zoals verpleegkundigen en verzorgenden) én collega's zonder zorgdiploma. Samen hebben jullie alle competenties in huis om de bewoners liefdevolle en persoonsgerichte zorg te geven.

 

De verpleegkundigen en verzorgenden staan met hun kennis en ervaring garant voor de kwaliteit van de zorg én zullen collega-Blijmakers ondersteunen tijdens hun opleiding om zorgbekwaam te worden.