Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Kleinschalig wonen somatiek

Soms is thuis wonen geen optie meer. Omdat u kampt met een lichamelijke aandoening, bijvoorbeeld na een beroerte en professionele zorg nodig heeft. Dan kunt u terecht bij Amstelring. Wij bieden u een nieuw thuis in onze kleinschalige groepswoningen.

kleinschalig-wonen.jpg

Kleinschalig wonen 
Een groepswoning biedt u een veilige woonomgeving. Waar u de juiste zorg en hulp krijgt. Waar u uw eigen kamer heeft, omringd met de persoonlijke spullen die u dierbaar zijn. U vindt er ook gezelligheid en warmte. In de gezamenlijke woonkamer bijvoorbeeld, waar u gezellig een praatje kunt maken met de andere bewoners, tv kunt kijken of spelletjes kunt doen. Het voelt net als het huishouden binnen een ‘normaal’ gezin. Koken, de tafel dekken, de afwas, de was vouwen; iedereen die dat kan en wil, doet mee.

Persoonlijke zorg en aandacht
Onze deskundige zorgmedewerkers staan u 24 uur per dag bij met zorg en begeleiding. Ook medische en paramedische zorg is binnen handbereik. Maar het gaat ons om meer dan zorg alleen. We hebben oog voor uw persoonlijke situatie. U kunt rekenen op de betrouwbaarheid en betrokkenheid van onze professionals. Die goed naar u luisteren en in overleg kijken hoe uw vraag en wens kan worden ingevuld. Dat u daarbij zoveel mogelijk zelf de regie houdt, vinden wij belangrijk. Uw mantelzorger en vrijwilligers betrekken wij daar actief bij.

Informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie over kleinschalig wonen bij Amstelring?  De zorgbemiddelaars van Amstelring helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie, het regelen van een rondleiding of kennismaking en geven antwoord op al uw vragen.
Bel: 088 - 97 20 200 (lokaal tarief)