Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Kleinschalig wonen - Groepswonen

Als thuis wonen niet meer gaat en u wilt liever niet naar een klassieke verpleeghuisafdeling. Dan kan wonen in een groepswoning een prettige tussenvorm zijn. Bij groepswoningen staan een huiselijke sfeer en kleinschaligheid centraal.Eigen kamer en gezamenlijke huiskamer

Als bewoner van een groepswoning heeft u uw  eigen kamer. Het is mogelijk om eigen spullen mee te nemen.  In de gezamenlijke woonkamer kunt u met medebewoners praten, muziek luisteren, televisie kijken, eten etc. Koken, de tafel dekken, de afwas, de was vouwen; iedereen die dat kan en wil, doet mee.


Kleinschalig wonen: zorg dichtbij

Er zijn 24 uur per dag zorgmedewerkers aanwezig voor deskundige ondersteuning en zorgverlening. Dit is vaak een vast, klein team zodat u altijd vertrouwde gezichten ziet. Het gaat om meer dag zorg alleen, we hebben oog voor u en uw persoonlijke situatie. Medische en para-medische zorg is binnen handbereik. Mantelzorgers en familie zijn altijd welkom en dragen bij aan de gezelligheid in huis.

Groepswonen is niet altijd geschikt voor mensen die zwaardere zorg nodig hebben. U kunt in dit geval denken aan een verpleeghuis of verblijf op een revalidatieafdeling. Bekijk ook de wegwijzer: welk type huis past bij mijn situatie?
 

Groepswoningen dementie en somatiek

Amstelring heeft speciale groepswoningen voor mensen met dementie en speciale groepswoningen voor mensen (pg) met lichamelijke problematiek (somatiek).


Alle groepswoningen 


Bekijk hier alle verpleeghuizen van Amstelring.
 

Meer informatie