Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Hospice Amsterdam, Hoofddorp en Uithoorn


Zorg in de laatste levensfase

Als genezing niet meer mogelijk is en er thuis geen begeleiding is, kan een hospice van Amstelring een goede keuze zijn voor de laatste levensfase. U heeft speciale zorg en aandacht nodig: palliatieve zorg. Deze vorm van intensieve zorg is aanwezig in onze verpleeghuizen, bij u thuis en ook in speciale hospices. 
 

Warmte en rust

Juist in deze fase heeft u recht op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Niet alleen medisch gezien, maar ook emotioneel en spiritueel. Als u met een ongeneeslijke ziekte kampt, moet u zich thuis en geborgen voelen. Warmte en rust ervaren en waar mogelijk  vrij zijn van pijn en andere ongemakken. Ook als het afscheid dichterbij komt.


Hospice Amsterdam 

De hospices waar Amstelring zorg levert zijn veilige, huiselijke plekken met alle (gast)vrijheid en behoud van uw privacy. De hospices zijn zelfstandige locaties of afdelingen op onze locaties. U heeft een eigen kamer met douche en toilet, die u kunt inrichten met uw eigen spullen. Zodat u zich thuis kunt voelen. U bepaalt grotendeels zelf hoe uw dagelijkse leven eruit ziet. Bijvoorbeeld hoe laat u opstaat, hoe u uw dag indeelt en of u uw huisdier meeneemt.

Uw familie en naasten betrekken wij nauw bij de zorg. Onze deskundige medewerkers bieden u de ondersteuning die u nodig heeft.  Vanuit ons multidisciplinair team staan wij u en uw familie bij met goede begeleiding en passende pijnbestrijding. Wij helpen u daarbij om het verdriet van de naderende scheiding zo draaglijk mogelijk te maken.


Informatie en aanmelden 

Amstelring heeft twee hopsices in Amsterdam:


Hospice Hoofddorp en Uithoorn

Amstelring werkt samen met de volgende hospices in Hoofddorp en Uithoorn:
Wilt u meer informatie over de hospices waar Amstelring zorg levert?  De zorgbemiddelaars van Amstelring helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie, het regelen van een rondleiding of kennismaking en geven antwoord op al uw vragen.

Stuur een mail naar een zorgbemiddelaar of bel naar 088 - 97 20 200 (lokaal tarief)

 

Indicatie en kosten

De zorg wordt vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U heeft daar een indicatie voor nodig.
 

Snel naar

Veelgestelde vragen
Indicatie & kosten
Vacatures Amsterlring
Mantelzorg&meer
Verwijzers
Zorg regelen
Aanmelden nieuwsbrief