Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Terug naar het nieuwsoverzicht

Beperkt bezoek in de verpleeghuizen

20 mei 2020
Afbeelding van Beperkt bezoek in de verpleeghuizen
Op dinsdag 19 mei is door Mark Rutte aangekondigd dat vanaf de week van 25 mei beperkt bezoek weer is toegestaan in de verpleeghuizen. Amstelring is blij dat bezoek weer mogelijk wordt, maar het is belangrijk dat dat veilig, verantwoord en verstandig gebeurt.

De voorbereidingen

Door de grote verscheidenheid in locaties van Amstelring is het toestaan van bezoek maatwerk. De voorbereidingen waren al in volle gang maar gezien de maatregelen die nodig zijn en de zorgvuldigheid waarmee we dit moeten doen, kan het zijn dat locaties later dan maandag 25 mei bezoek kunnen toelaten. 

De informatie

De bewoners en eerste contactpersonen worden zo spoedig mogelijk door de locatiemanagers geïnformeerd over de startdatum, de geldende richtlijnen en hoe voor bezoek een afspraak gemaakt kan worden.

Hoe wordt u geïnformeerd?

Bent u familielid, vriend of naaste van een bewoner van Amstelring? Dan kunt u de informatie over de nieuwe bezoekregeling bij de eerste contactpersoon van de bewoner opvragen.

Bent u bewoner of eerste contactpersoon en heeft u per mail of per post nog geen brief ontvangen? We doen ons uiterste best de brief zo snel mogelijk bij u te krijgen. 

We verzoeken u vriendelijk niet alvast met de locaties te bellen over de bezoekregeling of voor het maken van een afspraak. De locatie laat aan bewoners en eerste contactpersonen per brief weten hoe en wanneer bezoek is mogelijk is

Delen op social media: