Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.
Terug naar het nieuwsoverzicht

Amstelring Kerstconcert groot succes

20 december 2019
Twintigste Amstelring Kerstconcert in het Concertgebouw Amsterdam
De 20e editie van het Amstelring Kerstconcert voor 1.000 van onze bewoners en cliënten zit er weer op. En wat was het weer een feest! Het prachtige Concertgebouw, optredens van het Grootkoor Holland, jonge talenten en schoolkinderen. Iedereen heeft genoten en ging met een grote glimlach en een goed gevulde goodybag weer naar huis.

Vrijwilligers en sponsors bedankt!

Het was een enorme logistieke operatie. Straten waren afgezet, bussen reden af en aan. Maar mede dankzij vele vrijwilligers kwam alles goed. Alle vrijwilligers, enorm bedankt! Ook dit jaar was het kerstconcert overigens niet mogelijk geweest zonder de steun van sponsoren: Fontis Vitaal, RCOAK, Stichting Virtutis Opus, Dr. C.J. Vaillant Fonds, Gemeente Amsterdam Centrum, Zorgwerk, iunxi BV, Aranea Grafimedia, Nedap, Stichting HSHB, St. Vrienden van Nieuw Amstelrade, Distrivers, CPM4CARE, Effecta (In map 2019), Zetacom, Cinnovate, Eurofiber, Sierhuis, St. Hulp na Onderzoek ,Avery Dennison, AH Kinkerstraat.

Bekijk de foto's en de video

Tijdens het concert zijn foto's gemaakt. Bekijk alle foto's hier. Onze vlogger Gisette bezocht het kerstconcert en maakte er een hele mooie vlog van.

Aan iedereen een hele fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar!

 

Delen op social media: