Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Werken bij Het Hoge Heem: met meer aandacht & tijd

Afbeelding van Werken bij Het Hoge Heem: met meer aandacht & tijd
  • Meer voldoening
  • Welzijn bewoners centraal
  • Nieuwe afdeling
Méér aandacht en méér tijd: door het anders aan te pakken krijg je nóg meer voldoening van je werk. Zie jij een uitdaging in onze nieuwe werkwijze? En heb je lef, ben je creatief en zet je graag het welzijn van de bewoners op 1? Dan zoeken we jou!

Nieuwe PG-afdeling

Werken bij Het Hoge Heem is een feestje! Samen maken we het leven van onze bewoners zo prettig mogelijk en in álle teams is de sfeer goed. Binnen Het Hoge Heem wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe afdeling, waarbij ‘aandacht’ het uitgangspunt wordt. Een kleine PG-afdeling met 5 bewoners en een klein team wat het welzijn van de bewoners centraal stelt.

‘Hoe kan ik iemand een zo leuk mogelijke dag bezorgen?’


Klein team, kleine afdeling

Samen met je team (bestaande uit o.a. een EVV’er, Verzorgende IG en Helpende) ben je verantwoordelijk voor 5 bewoners met dementie. Met dit kleine team en kleine groep bewoners maken jullie van iedere dag een belevenis.

Het welzijn van de bewoners staat centraal: ‘Hoe kan ik iemand een zo leuk mogelijke dag bezorgen?’. Je krijgt daarbij alle ruimte om activiteiten te ondernemen met of voor de bewoners: iets creatiefs doen in het restaurant, eropuit in de omgeving enz.

Focus op welzijn

Focus op welzijn, meer aandacht en meer tijd: dit is de kern van jouw functie als Verzorgende IG op deze nieuwe PG-afdeling. Jij bent iemand die houdt van een uitdaging en graag vanaf de start dingen anders aanpakt.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar diegene die meer verdieping zoekt in zijn of haar werk en graag met meer aandacht, tijd en passie voor ouderen zorgt. Jij hebt lef en creativiteit en zet graag alles op alles om het welzijn van de bewoners op 1 te plaatsen.