Thuis blijven

Ziekte, handicap of ouderdom maken het soms onmogelijk goed voor uzelf te zorgen en uw huishouden draaiende te houden. Toch wilt u het liefst thuis blijven wonen. Hulp van Amstelring biedt dan uitkomst.

Bij u in de buurt

Hier vindt u onze wijkzorgteams

Zorg thuis

Thuis blijven wonen terwijl u zorg nodig hebt: de meeste mensen vinden dat prettig. Onze wijkverpleegkundigen en verzorgenden komen graag naar u toe. Maak alvast kennis met onze wijkteams.

Zorg thuis

Hulp huishouden

Hulp bij het huishouden kan net het verschil uitmaken! Bijvoorbeeld bij een chronische ziekte, een handicap of dementie. Met onze hulp in het huishouden is het makkelijker om thuis te blijven wonen.

Hulp huishouden

Dagbesteding

'Dagbesteding'is er voor ouderen die thuis wonen maar toch iets extra's nodig hebben. Het gaat bij onze dagbesteding vooral om structuur, begeleiding, activiteiten en sociale contacten.

Dagbesteding

Thuisbegeleiding

Bij problemen thuis die u zelf niet meer krijgt opgelost kunt u onze thuisbegeleiding inschakelen. Bijvoorbeeld bij de opvoeding, bij ernstige schulden en andere problemen die het gezin ontwrichten.

Thuisbegeleiding

Mantelzorg

Als u voor uw partner, kind of ouder zorgt bent u mantelzorger. Die zorg kan een keer teveel worden. Wij helpen mantelzorgers graag met informatie, training, advies en praktische hulp.

Mantelzorg

Behandeling

Fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek en specialist ouderengeneeskunde: onze behandelaars zijn er voor u. Ook als u thuis woont kunt u bij onze ervaren (para)medici terecht.


Behandeling

Thuiszorgwinkels

In de Thuiszorgwinkels Amstelring kunt u terecht voor diverse zorghulpmiddelen in de uitleen, verkoop en verhuur.
Kijk ook eens op Facebook en win een prijs!

www.thuiszorgwinkels.nl

Vacatures Hulp bij Huishouden

Wil je bij ons werken als Hulp bij Huishouden? Solliciteer dan op één van onze vacatures in onder meer Amsterdam en Haarlem!

Naar de vacatures

Kom werken in de wijk!

Als verzorgende of verpleegkundige ook werken in een enthousiast en betrokken team?

Bekijk onze vacatures